Locatie 3.0

Vóór en ván bewoners

De Flexus woningen liggen in Arnhems nieuwste duurzame wijk Locatie 3.0. Een ruim opgezette buurt aan de noordkant van Schuytgraaf, naast een populierenbos en vlakbij uiterwaardenpark Meinerswijk. 
 

In de groene en waterrijke omgeving van Locatie 3.0 voel je overal de verbinding met het omliggende landschap. Er is een gescheiden watersysteem en in de openbare ruimte wordt duurzaam omgesprongen met warmte en elektriciteit. Fietsers en voetgangers krijgen ruim baan in de autoluwe wijk. Toekomstige bewoners zijn vanaf de start nauw betrokken en krijgen alle ruimte voor initiatieven zoals gezamenlijk groenbeheer of autodelen. Zo maken ze samen een echt duurzame wijk. 

Locatie 3.0

Meer over Locatie3.0
Website

 

Ecowijk De Kiem

Groene ecowijk De Kiem

De Flexus woningen maken deel uit van ecowijk De Kiem. Hier woon je midden in het groen en toch vlakbij de stad. Wandel tussen de fruitbomen en bloemen of ga aan de slag op de buurtkavel, die je samen met buurtgenoten inricht en onderhoudt. 

Ecowijk De Kiem


De auto is te gast in De Kiem. Je parkeert ‘m langs de hoofdweg in het midden van de wijk of op een van de centrale parkeerplaatsen. Natuurlijk kun je wel gewoon je boodschappen of zware spullen voor de deur afleveren. Overigens vind je op loop- of fietsafstand vrijwel alles wat je nodig hebt: van winkels en scholen tot sportvoorzieningen en een NS station.

 

Meer over Ecowijk de Kiem

Website